Diensten

Branche specialisten

Hoewel elke branche specialisten nodig heeft die uitmunten in één kernactiviteit, vinden wij het belangrijk om meerdere disciplines te kunnen aanbieden. Arendsen Machinefabriek b.v. heeft in de afgelopen tientallen jaren aan de meest uiteenlopende projecten mogen werken. Hierdoor hebben we allround kennis verworven die inzetbaar is voor allerlei technische problemen en vragen waar u tegen aanloopt.
Natuurlijk beschikt onze engineeringsafdeling over geavanceerde CAD-hulpmiddelen om uw ideeën vorm te geven.
In onze goed geoutilleerde werkplaats maken onze vakmensen deze ontwerpen voor u tastbaar. Maar ook het produceren volgens door u aangeleverde tekeningen, schetsen of modellen doen wij graag.
Zowel onze verspanendeafdeling als onze constructieafdeling be- en verwerken r.v.s., staal en aluminium.

Verspanende technieken

Zowel onze verspanendeafdeling als onze constructieafdeling be- en verwerken r.v.s., staal en aluminium.
Er zijn binnen Arendsen Machinefabriek verschillende verspanende bewerkingen aanwezig.

Plaatwerk

Zowel stuk- als serieproductie voeren wij voor u uit, zoals beschermkappen, kabelgoten, deksels, zetwerk, lekbakken. Metaalbewerking varieert van walsen (profiel en plaat), boren, buigen, knippen, slijpen, snijden/zagen, kanten, en lassen.

Las- en constructiewerk

Voor al uw laswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Van bordes en raamwerk tot transportband en grotere bouwconstructies. Hebt u een speciaal project, waarin las- en constructiewerk verbonden zijn aan hoge kwaliteitseisen? Klop dan bij ons aan.

Welke metaalbewerking heeft u nodig voor uw product of project?

Montage

Of het nu gaat om een onderdeel of om een complete staalconstructie, u kunt van ons maatwerk verwachten. In de eigen werkplaats of op locatie. We vervaardigen, bewerken en monteren balken, kokers en alle soorten profielen en plaatwerk. Denk aan leidingwerk en leuningen, maar ook aan producten als transportkisten voor vrachtwagens en afdekluiken voor betonputten, reclameborden, trappen, luifels, hekwerken en kunstwerken.

Opdrachtgevers als grote bouwbedrijven, aannemers, machinebouwers, loonbedrijven, transportbedrijven, kunstenaars, zorginstellingen, watermaatschappijen en productiebedrijven zijn u voorgegaan.